2. raziskovalni dan

V petek, 25.novembra 2011, smo na drugem raziskovalnem dnevu bolnišnice Valdoltra predstavili raziskovalno delo zaposlenih in zunanjih sodelavcev bolnišnice. Predavatelji smo predstavili svoje delo in med poslušalci zbudili veliko zanimanja za novosti in spremembe na področju zdravljenja bolnikov, dela v bolnišnici ter spremljanja kazalnikov kakovosti. Vse omenjeno je nujno potrebno za razvoj Ortopedske bolnišnice Valdoltra v ustanovo z visoko strokovno usposobljenim kadrom, bodočo kliniko. Zahvala organizacijskemu odboru, ki ga je letos vodila Vesna Levašič, dr. med. za odlično opravljeno delo. Otvorili smo tudi stalno razstavo ortopedskih vsadkov - Proteze skozi čas, ki prikazuje razvoj endoprotetike od prvih začetkov do danes.

Ob tej priliki smo čestitali dobitnici letošnjega  Zoisovega priznanja za raziskave na področju biokompatibilnosti materialov in eksperimentalne ortopedije, prof. dr. Ingrid Milošev, vodji Odseka za fizikalno in organsko kemijo na Institutu "Jožef Stefan" in pomočnici direktorja OB Valdoltra za znanstveno-raziskovalno področje, ki je vpeljala raziskovalno delo v valdoltrski vsakdanjik in je tudi pobudnica organiziranja stalnih strokovnih simpozijev v Valdoltri.

Datoteke: 

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

Zdravje je vredno več kakor največje bogastvo.

Aktualno

20.3.2024
Vivina akcija Moj zdravnik ima že dolgo zgodovino. Letos namreč z vašo pomočjo že 28. po vrsti iščemo zdravnice in zdravnike, ki kakorkoli pozitivno izstopajo iz povprečja in so drugačni od kolegov. Ne le zaradi svoje strokovnosti in odprtosti,...

(05) 6696 100

(05) 6696 100

Telefonska številka

(05) 6527 185

(05) 6527 185

Fax številka

Jadranska cesta 31

Jadranska cesta 31

6280 Ankaran, Slovenija

valdoltra@ob-valdoltra.si

E-poštni naslov