Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh Ortopedske bolnišnice Valdoltra so  predmet varstva avtorskih in drugih sorodnih pravicah ter vseh oblik  intelektualne lastnine. Vse pravice so pridržane.

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so uporabnikom na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Pri njihovi uporabi je potrebno navesti vir, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah (http://www.ob-valdoltra.si).

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na spletnih straneh Ortopedske bolnišnice Valdoltra, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je kazenska in civilna odgovornost Ortopedske bolnišnice Valdoltra ali katerekoli druge pravne in fizične osebe, ki je sodelovala pri oblikovanju teh spletnih strani, za morebitne stvarne in pravne napake pri informacijah popolnoma izključena, zato ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi nezmožnosti dostopa do uporabe ali zaradi uporabe morebitnih napačnih, netočnih ali nepopolnih informacij na spletnih straneh. Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo politiko do uporabnikov spletnih strani.

Uporabniku priporočamo, da v kolikor sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na naših straneh, preveri podatke pri pristojni osebi v Ortopedski bolnišnici Valdoltra.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dopolnitve in odstranitve spletnih strani  (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.

Ortopedska bolnišnica Valdoltra bo varovala zaupnost podatkov uporabnikov svojega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili le z namenom izboljšanja spletnega mesta oz. za vzpostavitev stika z uporabnikom, če bo le-ta izrazil takšno željo.

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

Zdravje je vredno več kakor največje bogastvo.

Aktualno

6.1.2021
Epidemija nalezljive bolezni COVID-19 je močno zarezala v ustaljene navade slehernega državljana. Izredne razmere so prizadele praktično vse panoge gospodarstva in javnega sektorja. V zdravstvu smo bili med bolj izpostavljenimi, po eni strani zaradi...
23.10.2020
Vse bolnike, ki ste bili od 19.10.2020 dalje naročeni v Ortopedski bolnišnici Valdoltra, (pa smo termin odpovedali) bomo o novem terminu obvestili oz. boste prejeli novo vabilo. Obveščanje bo potekalo postopoma, prosimo vas za razumevanje...

(05) 6696 100

(05) 6696 100

Telefonska številka

(05) 6527 185

(05) 6527 185

Fax številka

Jadranska cesta 31

Jadranska cesta 31

6280 Ankaran, Slovenija

valdoltra@ob-valdoltra.si

E-poštni naslov